September 2012
Rotary, Aarhus City

Morten Lund gav den 5. september 2012 et fortrinligt foredrag hos Århus City Rotary. Foredraget havde titlen "Hvordan man, trods et større fysisk handicap, får et meningsfyldt og indholdsrigt liv".

Foredragene hos Århus City Rotary vedrører ofte samfundsforhold, støtteprojekter og erhvervslivet. Hos Århus City Rotary er temaet for året ”Klubliv og sammenhold”. Vores forventninger til Morten Lunds foredrag var således at få et indblik i Morten Lunds hverdag hos Systematic, hvor han jo indgår i en gruppe med et erhvervsmæssigt sammenhold.

Morten Lund gav meget mere, end vi på forhånd kunne forestille os. Vi fik et meget velforberedt, personligt og positivt foredrag. Morten Lund lader til at være på en mission til alle handicappedes fordel, men også til fordel for dem, der overværer hans foredrag. Det lykkedes for Morten Lund, med konkrete eksempler fra de udfordringer han møder, at beskrive, hvordan han på en positiv måde og med veldefinerede redskaber håndterer udfordringer og dagligdagen. Morten Lund har en indstilling til livet, som vi alle kan lære af, og det var livsbekræftende at høre foredraget. Det gav anledning til eftertanke.

Jeg havde fornøjelsen af at arrangere foredraget med Morten Lund, og jeg fik fra flere deltagere rosende ord om, at det var et af de bedste foredrag, de havde overværet.

Jeg vil klart anbefale Morten Lunds foredrag, og har netop gjort det til en kollega.


Med venlig hilsen
Jan Østergaard
partner, advokat
Dir.tlf.: +45 38 40 42 29 / mobil: 42 13 42 29
E-mail: joe@hulgaardadvokater.dk