Modtaget sep. 2013
Hej Morten

Jeg vil bare sige, at jeg efter dit foredrag på UCSyd, ikke har noget at skulle brokke mig mere. Et så livsbekræftende foredrag, skal man lede længe efter, forstået på den måde, at hvis du ikke havde en uddannelse og mål for livet, og det syn på livet, som du nu har, så havde det ikke været nær så spændende. Men bare alene det at du har en uddannelse, giver mig en utrolig tro på tingene - for hvis du kan, så kan jeg også, og det vil jeg altid huske på, hvis jeg en dag sidder og "tuder" over livets mange udfordringer.

Dit foredrag var sjovt, det var spændende og utrolig inspirerende! Og jeg er så glad for at jeg deltog!!

Alletiders foredrag!!!

Troels Vinther Pedersen, Lærerstuderende på UCSyd

Modtaget aug. 2012
Kære Morten

Som menigt Aarhus City Rotary klub medlem vil jeg gerne give dig en uforbeholden tak og ros for dit fantastiske indlæg. Med din egen skæbne sætter du en utrolig høj overligger for dit eget liv - det er kun ganske, der er denne egenskab forundt – og dem er du iblandt. På trods af dit handicap kan du vise vejen for mange, der har et langt nemmere liv. 1000 TAK for et utrolig givende indblik i dit engagerede livJ Mange hilsner og held og lykke fremover!

Med venlig hilsen/Best regards
FGT Business Research A/S

Michael Flintholm
Dir. cand.mag./Director, MA
Formand, DTF/Dansk Telemarketing Forening
Chairman, DTF/Danish Telemarketing Association
Tlf.: +45 70207027
Mob:. +45 22474695
Fax.: +45 70207028
mf@fgt.dk
www.fgt.dk


Modtaget okt. 2010
Kære Morten,
Morgenen efter dit fantastiske foredrag tog min hustru og jeg på efterårsferie og kom hjem igen i forgårs. Undervejs har vi talt meget om den oplevelse, du har givet os, og vi har fortalt om dig til venner og bekendte. Mange af os såkaldt "normale" kunne lære meget af dig. At dit intellekt er højt, forstås umiddelbart. Og så er det parret med vilje og gåpåmod iblandet humor og en fin kombinationshjerne. Hvad gør du, når du en gang imellem har en mørk dag? Jeg har ingen ris til dig, kun roser i lange baner. Tak skal du have! Mange venlige hilsener - Holger

--------------------------------------------------
HOLGER BRINCH-PEDERSEN

Farøvej 2, 1. Drejens
6000 Kolding
Tlf: 75 33 17 50 / 40 42 71 35 / 40 45 74 69

Modtaget sep. 2010
Kære Morten,
Jeg var en én af de heldige, der var indbudt til mangfoldigheds konferencen i mandags på Hotel Propellen i Billund. Det var meget inspirerende samt yderst livsbekræftende at høre dit indlæg - det var en god kombination af hylende morsomt standup og det graveste alvor, tårerne rullede et par gange... Det har fået mig til at kigge ind af og tænker over, hvorfor jeg har alt for mange dåsetomater stående ;-) Jeg troede ikke, jeg var i kategorien "dåsetomat", men nu du fik mig til at tænke, så er det jo ikke kun fordi jeg kan lide dem, at jeg har dem...

Jeg har tre små drenge, der lige er i den gode spørge Jørgen alder - vi sad fornylig i Legoland og spiste, ved siden af sad en mand i kørestol, der talte ud gennem en prop i halsen. De spurgte og kiggede/stirrede på manden - vi talte om, at han nok havde en sygdom, der havde gjort, at han så sådan ud men, hvor var det svært - som forældre bliver man nok lidt usikker på, om man kan tillade sig at spørge eller om man skal kigge væk, så man ikke ser for nysgerrig ud. Næste gang spørger jeg!

Jeg vil gerne sige dig tusind tak for at få mig til at tænke over, at jeg ikke vil opdrage mine drenge til "dåsetomater" :-)

God weekend Morten!"


Modtaget juli 2010
Hej Morten.
Det var et pisse godt oplæg du leverede i går....kort sagt kan man sige, at du tog dem med storm. Du kommer hele vejen rundt i dit oplæg!

Modtaget juli 2010
Kære Morten

Tusind tak for et fængende og livsbekræftende foredrag ved Lions i aftes. Jeg har været medlem i Lions i ca. 4 år - og dit indlæg er faktisk det bedste, som jeg hidtil har hørt. Du er en rigtig god rollemodel for alle med et større eller mindre handicap.